Ondersteuning en zorg die meedoen mogelijk maken!

Wie we zijn

De Zorgkamer biedt (meer) specialistische dagbesteding voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), mensen met een psychische kwetsbaarheid/aandoening, dementie en/of een lichamelijke beperking. Eigenregie, ontwikkeling en sfeer spelen een centrale rol. Deelnemers ontmoeten mensen buiten hun eigen sociale omgeving, ontwikkelen zich, genieten van de gezelligheid en krijgen de ondersteuning die ze nodig hebben. Kortom, ze doen gewoon mee!

Wij bieden maatwerk

Waar word je blij van?  

Soms is het niet meer vanzelfsprekend dat je dat weet. Wij ondersteunen daar waar nodig. Samen met de thuissituatie, de Stadskamer, vrijwilligers en andere deelnemers.  Je mag zijn wie je bent, ontdekken wat je wil en herontdekken wat je nog kan.  Je mag meedoen op je eigen manier en op een tempo dat bij jou past. 

Ons aanbod

We bieden uiteenlopende activiteiten aan, bijvoorbeeld op het gebied van beweging, creativiteit en  computervaardigheid. De activiteiten die de Zorgkamer aanbiedt zijn waar mogelijk gericht op ontwikkeling en het stabiliseren van achteruitgang.

De deelnemer geeft zijn wens aan, en samen kijken we naar de mogelijkheden. Hierin zijn we heel creatief.

De Zorgkamer trekt samen op met de Stadskamer, dat biedt extra mogelijkheden voor dagbesteding midden in de samenleving. Onze ervaren en betrokken medewerkers verrichten ADL-zorg. Daarnaast wordt er gewerkt met elektronische patiëntendossiers, zodat de behoeften en wensen van deelnemers altijd direct inzichtelijk zijn. Noot personenvervoer draagt zorg voor een veilig en prettig vervoer van onze deelnemers.

De Zorgkamer onderhoudt nauw contact met naasten en/of mantelzorgers. We begrijpen dat de zorg voor onze deelnemers binnen en buiten de Zorgkamer met elkaar samenhangt. en gezamenlijk komen we tot afspraken en de juiste afstemming.

Samen komen we ver!

Onze cultuur 

In een sfeer van gezamenlijkheid kijken we naar individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Onze cultuur is open en laagdrempelig, met respect en ruimte voor iedereen. Kortom, de Zorgkamer biedt ondersteuning en zorg die meedoen mogelijk maken! Klik op het onderstaande plaatje om het te vergroten. 

Menu